Auktions-villkor

BETALNINGVia Banköverföring – Swish eller Bankkort.

Ni får en faktura för vinnande produkt som måste betalas innan hämtning. (Obs! Du måste först registrera dig för att lägga bud) Serviceavgift 995 sek tillkommer ENDAST på vinnande auktionen som måste betalas även om ni inte fullföljer köpet. Vinner ni inte auktionen tillkommmer INGEN avgift.

Vill ni ha hjälp med transport -Leverans hem till er ? Det ordnas , skicka isf . ett mejl med registreringsnummer på bilen som ni har vunnit samt adress där ni vill ha den levererat, vi återkommer med prisförslag för leverans. Lycka till med budgivningen!

Alla objekt som säljes på vår auktion, kan ses och provköras fram till 2 dagar innan auktionsdag på Linneagatan 2, 695 32 Laxå .

Alla objekt säljes begagnat i dess befintliga skick vid försäljningstillfället, med möjliga defekter som kan krävas åtgärdande i form av reparation/ service, utan garantier , utan rätt till reklamation, utan rätt till hävning av köpet eller nedsättningen på köpeskillningen på grund av fel i objekt som man har hitatt i efterhand, eller fel i annonstext, säljaren har uppmanat köparen att undersöka objekt innan budgivning, säljaren lämnar inga utfästelser eller garantier om funktion, ursprung, mätarställnings sifror eller kvalitet, köparen har blivit informerad om sin undersökningsplikt.
Genom registrering bekräftas att, köparen har läst och godkänner auktionsvillkor, Objekt samt objektets skick och dess prisbild.

OBS! Säljaren har friprövnings rätt och reservation för felskrivning i annonstext.

Om ett objekt inte har uppnåtts sitt Reservationspris förbehåller sig Car Expert rätten att inte acceptera Kundens bud, utan istället lägga ut Auktionsobjekt till försäljning igen eller förlänga auktionstid utan föregående kontakt med Kunden som har lagt det högsta budet. Om Kundens bud har godkänts av Car Expert skickas en faktura till Kunden utan inledande kontakt. Skickad faktura är alltså som ett godkännande av budet från Car Expert onlineauktion. Fakturan skickas till den e-postadress eller hemadress som Kunden har angivit vid registrering och därför är det viktig att ni som kund registrerar rätt e-post samt hemadress.

Efter auktionen kontaktar vi den Kund som vunnit budgivningen, normalt inom tre (3) arbetsdagar, via e-post eller telefon för att bekräfta budet. Detta sker normalt genom att vi skickar en faktura till Kunden. Betalning av köpet genomförs via Banköverföring- Bankgirot – Swish – Kontant eller med kortbetalning på plats. Vinnande Kund är skyldig att finnas tillgänglig på telefon samt läsa sin e-post efter auktionsavslutet. I de fall vi inte kan få kontakt med den vinnande Kunden trots upprepade försök, har vi rätt att debitera avgiften för tjänsten samt erbjuda andra Kunder att köpa Auktionsobjekt, såvida inget annat anges.